Mersin köylerinde Tahtacı mutfak kültürünün araştırılması: Kızılkaya ve Dalakdere köyleri
ZEYNEP ASLIGÜL KIZIL
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
KOMBU ÇAYLI EKŞİ MAYALI EKMEĞİN TÜKETİCİ TERCİHİNİN BELİRLENMESİ
YASEMİN DEDE
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Sporcuların ve sporcu beslenmesinde görev alan aşçıların beslenme bilgi düzeyleri üzerine bir araştırma
HÜSNİYE ZÜBEYDE KOÇMAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Konfor gıda tüketimi üzerine Trabzon ilinde bir araştırma
ESRA ŞAHİN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
TÜRK MUTFAĞINDA İTHAL MUZ YERİNE ANAMUR MUZUNUN KULLANIM OLANAKLARI
ONUR CAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Gastronomide füzyon mutfak denemesi: Yöresel pekmezli Kombu Çayı
DENİZ CANLI
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Çocukluk çağı obezitesinde okul menülerinin rolü: Anamur ilçesi örneği
AYŞE AFYONCU
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Türk etnik gıdalarının glokalleşme durumu
ELANUR ŞAHİN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Mersin'de yaşayan yerleşik ve konargöçer yörüklerin mutfak kültürü üzerine bir araştırma
NURCAN BEKTARIM
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Keçiboynuzu meyve posası ununun diyet lifi kaynağı olarak makarnada kullanılması
SEVCAN İLHAN UMAY
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Konfor gıda tüketimi üzerine Mersin'de keşifsel bir araştırma
NESLİHAN ŞİMŞEK
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Peyniraltı suyu tozunun poğaça üretiminde yağ ikame maddesi olarak kullanımı
ALİ İHSAN UYGUN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı