Mersin köylerinde Tahtacı mutfak kültürünün araştırılması: Kızılkaya ve Dalakdere köyleri

ZEYNEP ASLIGÜL KIZIL

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

KOMBU ÇAYLI EKŞİ MAYALI EKMEĞİN TÜKETİCİ TERCİHİNİN BELİRLENMESİ

YASEMİN DEDE

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Sporcuların ve sporcu beslenmesinde görev alan aşçıların beslenme bilgi düzeyleri üzerine bir araştırma

HÜSNİYE ZÜBEYDE KOÇMAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Konfor gıda tüketimi üzerine Trabzon ilinde bir araştırma

ESRA ŞAHİN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

TÜRK MUTFAĞINDA İTHAL MUZ YERİNE ANAMUR MUZUNUN KULLANIM OLANAKLARI

ONUR CAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Gastronomide füzyon mutfak denemesi: Yöresel pekmezli Kombu Çayı

DENİZ CANLI

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Çocukluk çağı obezitesinde okul menülerinin rolü: Anamur ilçesi örneği

AYŞE AFYONCU

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Türk etnik gıdalarının glokalleşme durumu

ELANUR ŞAHİN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2020 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Mersin'de yaşayan yerleşik ve konargöçer yörüklerin mutfak kültürü üzerine bir araştırma

NURCAN BEKTARIM

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2020 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Keçiboynuzu meyve posası ununun diyet lifi kaynağı olarak makarnada kullanılması

SEVCAN İLHAN UMAY

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Konfor gıda tüketimi üzerine Mersin'de keşifsel bir araştırma

NESLİHAN ŞİMŞEK

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Peyniraltı suyu tozunun poğaça üretiminde yağ ikame maddesi olarak kullanımı

ALİ İHSAN UYGUN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Doktora tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Sanatta Yeterlik tez danışmanlığı bulunamadı!
Diş Hekimliği Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Yan Dal Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Diğer tez danışmanlığı bulunamadı!