Uluslararası kategoride proje bulunamadı!
YENİLİKÇİ ENZİMATİK VE FİZİKSEL YÖNTEMLER KULLANILARAK DAHAAZ ŞEKER İÇEREN VE İŞLEME DEPOLAMA SIRASINDA DAHA AZESMERLEŞME GÖSTEREN PASTÖRİZE ORTA NEMLİ İNCİR KURU İNCİRVE İNCİR PÜRESİ ÜRETİLMESİ
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.11.2015 –
Ertelendi
TÜBİTAK PROJESİ
Proje Hakemliği
Şeker Pancarı Posasından Diyet Lifi Eldesi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.06.2015 –
Devam Ediyor
TÜBİTAK PROJESİ
Proje Hakemliği
Unun Enzime Dirençli Nisasta Içeriginin Zenginlestirilmesi ve Bu Unun Bir Diyet Lif KaynagıOlarak Bisküvi Üretiminde Kullanım Imkanlarının Arastırılması
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 04.05.2015 –
Devam Ediyor
TÜBİTAK PROJESİ
Proje Hakemliği
TÜRKİYE GLUTENSİZ ÜRÜNLERİNDE FİYAT VE GLUTEN ARAŞTIRMASI
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.07.2017 – 23.11.2020 MAHİR TURHAN, GULER ATASOY
Tamamlandı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Yürütücü