Bal Şarabı Üretimi ve Fermantasyon Süreci

ALEKSEI KAPUSTIN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2025 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Kahvenin kabul edilebilirliğine kepeğinin etkisi

YEŞİM ERSAN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Hasat ve sonraki işlemlerde glutensiz tanelerde gluten bulaşısının incelenmesi

EZGİ DERİN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Humus Unu Üretimi

EZGİ YEĞEN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Balın sorpsiyon özellikleri

KÜBRA ARSLAN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2021 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Glutenli ve glutensiz makarnanın pişme davranışının modellenmesi

HALİSE AVCİL

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2021 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

NOHUT UNUYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BUĞDAY EKMEĞİ

DAMLA BAŞ

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2020 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Glutensiz buğday ekmeği üretimi

BÜŞRA ŞAHİN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Karabuğdayda temas yoluyla oluşabilecek gluten bulaşısının incelenmesi

BİLGE ULUTAŞ

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Türkiye'de satılan glutensiz gıdalarda fiyat ve gluten araştırması

GÜLER ATASOY

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2017 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Leblebinin adsorpsiyon izotermlerinin belirlenmesi

FATMA ŞAHMURAT

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2005 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Muz diliminin kuruma kinetiği

DEVLET DEMİREL

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

1997 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Yulaf kabuğunun fırıncılık ürünlerinde kullanımı

GÜLER ATASOY AKYOL

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2025 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Nohut haşlama suyundan köpük eldesi, özellikleri ve kullanım olanakları

CANAN TİRYAKİ

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2022 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Kırmızı mercimek (lens culınarıs) makarnası üretiminin araştırılması

ÖZGE KURT

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2018 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Akıcı hamur yöntemi ile nohut cipsi üretimi

ZEKİYE ÖZGE ERDOHAN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2014 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Nohutta (Cicer arietinum L. ) su absorpsiyonunun analizi

SEDAT SAYAR

Hacettepe Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2003 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Tıpta Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Sanatta Yeterlik tez danışmanlığı bulunamadı!
Diş Hekimliği Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Yan Dal Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Diğer tez danışmanlığı bulunamadı!