Bal Şarabı Üretimi ve Fermantasyon Süreci
ALEKSEI KAPUSTIN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Kahvenin kabul edilebilirliğine kepeğinin etkisi
YEŞİM ERSAN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Hasat ve sonraki işlemlerde glutensiz tanelerde gluten bulaşısının incelenmesi
EZGİ DERİN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Humus Unu Üretimi
EZGİ YEĞEN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Balın sorpsiyon özellikleri
KÜBRA ARSLAN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Glutenli ve glutensiz makarnanın pişme davranışının modellenmesi
HALİSE AVCİL
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NOHUT UNUYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BUĞDAY EKMEĞİ
DAMLA BAŞ
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Glutensiz buğday ekmeği üretimi
BÜŞRA ŞAHİN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Karabuğdayda temas yoluyla oluşabilecek gluten bulaşısının incelenmesi
BİLGE ULUTAŞ
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Türkiye'de satılan glutensiz gıdalarda fiyat ve gluten araştırması
GÜLER ATASOY
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Leblebinin adsorpsiyon izotermlerinin belirlenmesi
FATMA ŞAHMURAT
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Muz diliminin kuruma kinetiği
DEVLET DEMİREL
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yulaf kabuğunun fırıncılık ürünlerinde kullanımı
GÜLER ATASOY AKYOL
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Nohut haşlama suyundan köpük eldesi, özellikleri ve kullanım olanakları
CANAN TİRYAKİ
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Kırmızı mercimek (lens culınarıs) makarnası üretiminin araştırılması
ÖZGE KURT
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Akıcı hamur yöntemi ile nohut cipsi üretimi
ZEKİYE ÖZGE ERDOHAN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Nohutta (Cicer arietinum L. ) su absorpsiyonunun analizi
SEDAT SAYAR
Hacettepe Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı