Dr. Öğr. Üyesi SERPİL YALIM KAYA
- Yöksis ID 137768
- Researcher ID T-2261-2018
- ORCID ID 0000-0002-4762-596X
- Scopus ID
- Scholar ID DZOGAP8AAAAJ&hl=tr
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi, Meyve-Sebze Teknolojisi
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi, Meyve-Sebze Teknolojisi
Son 5 Makale
Physical, textural, and sensory evaluation
of cakes with carob molasses pulp
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy, vol. 2, no. 2, pp. 159–168 Link 2024
Preference for Turkish ethnic foods in the USA
Journal of Ethnic Foods, vol. 10, no. 3, pp. 1–6 Link 2023
Pozitif ve Negatif Duygu Durumlarında Yemek Yeme İştahı ve Yemek Sonrası Suçluluk Hissi: Trabzon’da Bir Araştırma
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. , pp. 68–77 Link 2023
Optimization of Sugar Extraction From Carob Pods
CHEMISTRY AFRICA-A JOURNAL OF THE TUNISIAN CHEMICAL SOCIETY, vol. 5, no. 5, pp. 1573–1587 Link 2022
Resmi Verilere Göre Türkiye’de Taklit ve Tağşiş Yapılan Yiyecek ve İçecekler
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 8, no. 4, pp. 3108–3128 Link 2020
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy, vol. 2, no. 2, pp. 159–168 Link 2024
Preference for Turkish ethnic foods in the USA
Journal of Ethnic Foods, vol. 10, no. 3, pp. 1–6 Link 2023
Pozitif ve Negatif Duygu Durumlarında Yemek Yeme İştahı ve Yemek Sonrası Suçluluk Hissi: Trabzon’da Bir Araştırma
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. , pp. 68–77 Link 2023
Optimization of Sugar Extraction From Carob Pods
CHEMISTRY AFRICA-A JOURNAL OF THE TUNISIAN CHEMICAL SOCIETY, vol. 5, no. 5, pp. 1573–1587 Link 2022
Resmi Verilere Göre Türkiye’de Taklit ve Tağşiş Yapılan Yiyecek ve İçecekler
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 8, no. 4, pp. 3108–3128 Link 2020
Son 5 Bildiri
AHLAT PEKMEZLİ FERMENTE KOMBU ÇAYI
INTERNATIONAL TEA CONGRESS industrial, cultural and economic dimensions (13.05.2022 - 15.05.2022) Link 2022
MEYVE SALATALARINDA İTHAL MUZ YERİNE ANAMUR MUZUNUN KULLANILMA İMKANI
4. ULUSLARARASI 23 NİSAN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ (23.04.2022 - 24.04.2022) Link 2022
SOFRALIK İTHAL MUZ İLE ANAMUR MUZUNUN ÖZELLİKLERİ VE MUZ DİLİMLERİNE JÖLENİN ETKİSİ
4. ULUSLARARASI 23 NİSAN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ (23.04.2022 - 24.04.2022) Link 2022
ÜZÜM PEKMEZLİ KOMBU ÇAYININ DUYUSAL ANALİZİ
Anadolu Uluslararası Üzüm Kongresi (09.03.2022 - ) Link 2022
FERMANTE KOMBU ÇAYI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
INTERNATIONAL TEA CONGRESS industrial, cultural and economic dimensions (13.05.2022 - 15.05.2022) Link 2022
INTERNATIONAL TEA CONGRESS industrial, cultural and economic dimensions (13.05.2022 - 15.05.2022) Link 2022
MEYVE SALATALARINDA İTHAL MUZ YERİNE ANAMUR MUZUNUN KULLANILMA İMKANI
4. ULUSLARARASI 23 NİSAN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ (23.04.2022 - 24.04.2022) Link 2022
SOFRALIK İTHAL MUZ İLE ANAMUR MUZUNUN ÖZELLİKLERİ VE MUZ DİLİMLERİNE JÖLENİN ETKİSİ
4. ULUSLARARASI 23 NİSAN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ (23.04.2022 - 24.04.2022) Link 2022
ÜZÜM PEKMEZLİ KOMBU ÇAYININ DUYUSAL ANALİZİ
Anadolu Uluslararası Üzüm Kongresi (09.03.2022 - ) Link 2022
FERMANTE KOMBU ÇAYI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
INTERNATIONAL TEA CONGRESS industrial, cultural and economic dimensions (13.05.2022 - 15.05.2022) Link 2022