Doç. Dr. GÜRKAN AKDAĞ
- Yöksis ID 14068
- Researcher ID S-9859-2019
- ORCID ID 0000-0001-9819-9465
- Scopus ID
- Scholar ID
- E-posta gurkanakdag@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 13974
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği
Turizm
Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği
Son 5 Makale
Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10 Link 2024
Muğla Mutfak Kültürünün Geçiş Dönemleri Perspektifinden İncelenmesi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 98–118 Link 2024
Şarap Rotalarının Niteliksel Karşılaştırılması: Trakya Bağ Rotası ve Urla Bağ Yolu Örneği
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 1, pp. 17–32 Link 2024
Self Servis Kahve İşletmelerinde Algılanan Müşteri Deneyimi ve Tekrar Ziyaret Düşüncesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 12, no. 2, pp. 817–834 Link 2024
Kırsal Turizm Alanlarının Gastronomik Ürün Haritası: Doğu Akdeniz Örneği
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 1, pp. 26–48 Link 2023
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10 Link 2024
Muğla Mutfak Kültürünün Geçiş Dönemleri Perspektifinden İncelenmesi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 98–118 Link 2024
Şarap Rotalarının Niteliksel Karşılaştırılması: Trakya Bağ Rotası ve Urla Bağ Yolu Örneği
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 1, pp. 17–32 Link 2024
Self Servis Kahve İşletmelerinde Algılanan Müşteri Deneyimi ve Tekrar Ziyaret Düşüncesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 12, no. 2, pp. 817–834 Link 2024
Kırsal Turizm Alanlarının Gastronomik Ürün Haritası: Doğu Akdeniz Örneği
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 1, pp. 26–48 Link 2023
Son 5 Bildiri
Creative cuisine in the mountains: Yörük food culture
International Conference “Mountains: Biodiversity, Landscapes and Cultures” (05.11.2024 - 06.11.2024) 2024
Interest Levels of Coffee Shop Employees towards Food Photography: Kyrgyzstan (Bishkek) Example
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - ) 2024
Trakya Bağ Rotasını Ziyaret Eden Turistlerin Görüşlerinin Tripadvisor Üzerinden Analizi
24. Ulusal Turizm Kongresi (19.07.2024 - ) Link 2024
Yeşil Olmak Mı? Yeşil Görünmek Mi? Yeşil Nesil Restoranlarda Algilanan Yeşil Göz Boyama
22. Ulusal Turizm Kongresi, BURDUR. (27.10.2022 - ) Link 2023
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi" (13.10.2023 - 15.10.2023) Link 2023
International Conference “Mountains: Biodiversity, Landscapes and Cultures” (05.11.2024 - 06.11.2024) 2024
Interest Levels of Coffee Shop Employees towards Food Photography: Kyrgyzstan (Bishkek) Example
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - ) 2024
Trakya Bağ Rotasını Ziyaret Eden Turistlerin Görüşlerinin Tripadvisor Üzerinden Analizi
24. Ulusal Turizm Kongresi (19.07.2024 - ) Link 2024
Yeşil Olmak Mı? Yeşil Görünmek Mi? Yeşil Nesil Restoranlarda Algilanan Yeşil Göz Boyama
22. Ulusal Turizm Kongresi, BURDUR. (27.10.2022 - ) Link 2023
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi" (13.10.2023 - 15.10.2023) Link 2023