Gastroekonomi
Bölüm: Gıda Ekonomisi ve Pazarlama, Sayfa: –
AKDAĞ GÜRKAN,SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2024 Bilimsel Kitap 978-605-254-991-9
Tabiat Turizmi
Bölüm: TRAKYA BAĞ ROTASINI ZİYARET EDEN TURİSTLERİN GÖRÜŞLERİNİN TRIPADVISOR ÜZERİNDEN ANALİZİ, Sayfa: 372–379
AKDAĞ GÜRKAN,SOYLU AYKUT GÖKTUĞ,COŞKUN Simge,SORMAZ ÜMİT
2024 Bilimsel Kitap 978-605-254-974-2
Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimler: Uygulamalar ve Örnekler
Bölüm: Surf & Turf, Sayfa: 487–498
AKDAĞ GÜRKAN, COŞKUN Simge
2023 Bilimsel Kitap ISBN: 978-625-6579-43-9.
Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri
Bölüm: BAL, Sayfa: 385–409
AKDAĞ GÜRKAN, KARA YUSUF
2023 Bilimsel Kitap ISBN: 978-625-6822-56-6.
Profesyonel Mutfaklar
Bölüm: Profesyonel Mutfaklarda Standardizasyon ve Ergonomi, Sayfa: –
AKDAĞ GÜRKAN, GÜLER OZAN, SEVİNÇ Eyüp Kemal
2023 Bilimsel Kitap 978-625-413-046-5
Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına
Bölüm: Güneş ARIKDAL, Sayfa: 169–175
AKDAĞ GÜRKAN
2023 Bilimsel Kitap 978-605-254-868-4
DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri
Bölüm: Gastronomiye Disiplinlerarası Bakış, Sayfa: 1–13
AKDAĞ GÜRKAN
2021 Bilimsel Kitap 978-605-254-470-9
TÜRKİYE LEZZET ROTALARI
Bölüm: AKDENİZ BÖLGESİ, Sayfa: 18–18
AKDAĞ GÜRKAN
2021 Bilimsel Kitap 978-605-254-509-6
Readings in Management
Bölüm: Intellectual Capital, Sayfa: 253–267
ÇALHAN ÖZGE,AKDAĞ GÜRKAN,ÖTER ZAFER
2020 Bilimsel Kitap 978-1-7321275-6-2 Link
Dünya Mutfak Kültürleri
Bölüm: Yunan Mutfağı, Sayfa: 407–417
AKDAĞ GÜRKAN,Şahin Elanur
2020 Bilimsel Kitap 978-605-242-880-1
Turizm Ansiklopedisi Türkiye
Bölüm: Turizmde Alt Marka, Sayfa: 578–578
AKDAĞ GÜRKAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye
Bölüm: Turizmde Oligopol Pazarlar (Piyasalar), Sayfa: 616–616
ŞANLIOĞLU ÖMER,AKDAĞ GÜRKAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye
Bölüm: Uluslararası Otellerde Büyüme Stratejileri, Sayfa: 648–648
AKDAĞ GÜRKAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5.
Turizm Ansiklopedisi Türkiye
Bölüm: Uluslararası Otellerde Stratejik Ortaklıklar, Sayfa: 649–649
AKDAĞ GÜRKAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye
Bölüm: Uluslararası Otellerde Tam Sahiplik, Sayfa: 649–649
AKDAĞ GÜRKAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye
Bölüm: Uluslararası Otellerde Yönetim Sözleşmeleri, Sayfa: 650–650
AKDAĞ GÜRKAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
Kavramlar ve Örneklerle Genel Turizm
Bölüm: Turizme Genel Bakış, Sayfa: 1–26
AKDAĞ GÜRKAN,GÜLER OZAN,ÇAKİCİ ABDULCELİL
2019 Bilimsel Kitap 978-605-254-082-4
Dijital Turizm: Sektörün Yeni Geleceği
Bölüm: Robot Teknolojiler ve Turizm 4.0, Sayfa: 147–154
AKDAĞ GÜRKAN,AKMAZ ABDULLAH
2019 Bilimsel Kitap 978-605-7786-49-4.
Gastronomide Güncel Konular
Bölüm: SurfTurf, Sayfa: 327–334
AKDAĞ GÜRKAN,ŞAHİN ELANUR
2018 Bilimsel Kitap 978-605-5194-40-6
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Bölüm: Gastronomi Turizminde Permakültür Çiftlikleri, Sayfa: 481–489
AKDAĞ GÜRKAN,SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2018 Bilimsel Kitap 978-605-2323-67-0
Marka Kent Stratejileri ve Anamur
Bölüm: Anamur’un Turizm Potansiyeli, Sayfa: 61–79
AKDAĞ GÜRKAN
2018 Bilimsel Kitap 978-605-5274-24-5
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Bölüm: Teknoloji Kullanımı ve Otomasyon, Sayfa: 609–628
ŞİMŞEK NESLİHAN,AKDAĞ GÜRKAN
2018 Bilimsel Kitap 978-605-254-011-4
TÜRKIYE’NIN UNESCO DEĞERLERIVE TURIZM POTANSIYELI
Bölüm: MEDDAHLIK GELENEĞİ (2008), Sayfa: 267–277
AKMAZ ABDULLAH,AKDAĞ GÜRKAN
2018 Bilimsel Kitap 978-605-7557-52-0
TÜRKIYE’NIN UNESCO DEĞERLERIVE TURIZM POTANSIYELI
Bölüm: GELENEKSEL SOHBET TOPLANTILARI(YAREN, BARANA, SIRA GECELERİ VE DİĞER.-2010), Sayfa: 262–272
AKMAZ ABDULLAH,AKDAĞ GÜRKAN
2018 Bilimsel Kitap 978-605-7557-52-0
Gastronomi Üzerine Araştırmalar
Bölüm: Gastronomi Turizmi ve Gastronomi Turistlerinin Deneyimlerine Yönelik Bir İnceleme, Sayfa: 85–96
ÖZATA ESAT,AKDAĞ GÜRKAN,ONUR NESLİHAN,SORMAZ ÜMİT,ÜZÜLMEZ MERAL
2017 Bilimsel Kitap 978-605-9440-80-6
Otel İşletmeciliği
Bölüm: Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi, Sayfa: –
BENLİ SERCAN,AKDAĞ GÜRKAN
2017 Bilimsel Kitap 978-605-2292-04-4
Örgütlerde Davranışın Aydınlık ve Karanlık Yüzü
Bölüm: Yenilikçi Davranışlar, Sayfa: 437–454
AKDAĞ GÜRKAN
2016 Bilimsel Kitap 978-605-320-428-2
Örgütlerde Davranışın Aydınlık ve Karanlık Yüzü
Bölüm: Yaratıcı Davranışlar, Sayfa: 455–472
AKDAĞ GÜRKAN
2016 Bilimsel Kitap 978-605-320-428-2
Örgütlerde Davranışın Aydınlık ve Karanlık Yüzü
Bölüm: Sinik Davranışlar, Sayfa: 793–807
AKDAĞ GÜRKAN
2016 Bilimsel Kitap 978-605-320-428-2
Turizm İşletmeciliği
Bölüm: Turizm: Kökeni, Gelişimi ve Geleceği, Sayfa: 41–73
AKDAĞ GÜRKAN
2016 Kitap Tercümesi 978-605-320-487-9
İnsan Kaynakları Yönetimi
Bölüm: Performans Değerleme, Sayfa: 328–388
AKDAĞ GÜRKAN
2016 Bilimsel Kitap 978-605-9189-95-8
Global Issues and Trends in Tourism
Bölüm: Cruise Tourism in the Mediterranean, Sayfa: 527–534
YAĞCI KAMİL,AKDAĞ GÜRKAN
2016 Bilimsel Kitap 978-954-07-4138-3
Genel Turizm
Bölüm: Turizmin Gelişimi, Sayfa: –
AKDAĞ GÜRKAN
2015 Ders Kitabı 978-975-442-777-6
Genel Turizm
Bölüm: Turizmin Geleceği, Sayfa: –
AKDAĞ GÜRKAN
2015 Ders Kitabı 978-975-442-777-6
Tourism Environment and Sustainability
Bölüm: General Profiles and Reasons to Visit Wine Regions of Wine Tourists: A Comparison of Bozcaada, Elazığ and Cappadocia Regions, Sayfa: 193–201
AKDAĞ GÜRKAN,YAĞCI KAMİL
2015 Bilimsel Kitap 978-954-07-4021-8
Encyclopedia of Tourism
Bölüm: Chad Tourism, Sayfa: 1–2
AKDAĞ GÜRKAN,GARBA BAKO ABDOULAYE
2015 Ansiklopedi Maddesi 978-3-319-01669-6 Link
Çalışma Yaşamında BİREYSEL GELİŞİM Turizm İşletmelerinden Örnekler ve Uygulamalar
Bölüm: Motivasyon ve İşgörenler Açısından Önemi, Sayfa: 122–137
UNUR KAMİL,AKDAĞ GÜRKAN
2010 Bilimsel Kitap 978-605-377-212-5
Hatay’da Geçiş Dönemlerinde Gerçekleştirilen Yöresel Mutfak Uygulamaları (Doğum-Evlilik-Ölüm)
Bölüm: , Sayfa: –
YETİM ADEM, AKDAĞ GÜRKAN
2022 Bilimsel Kitap 978-625-8275-49-0
Havayolu Taşımacılığı Havayolu Ulaşımı ve Örnek Amadeus Sistem Uygulamaları
Bölüm: , Sayfa: –
YAĞCI KAMİL,AKDAĞ GÜRKAN,AKYURT HAKAN
2014 Bilimsel Kitap 978-605-5216-88-7