Muğla Mutfak Kültürünün Geçiş Dönemleri Perspektifinden İncelenmesi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 98–118
Serkan Çiftci, Gürkan Akdağ
Şarap Rotalarının Niteliksel Karşılaştırılması: Trakya Bağ Rotası ve Urla Bağ Yolu Örneği
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 1, pp. 17–32
Ece Edil Akman, Gürkan Akdağ
Self Servis Kahve İşletmelerinde Algılanan Müşteri Deneyimi ve Tekrar Ziyaret Düşüncesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 12, no. 2, pp. 817–834
Fatih Bayhan, Gürkan Akdağ
Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Salim Okan Gündoğdu, Salim Okan Gündoğdu, Samet Ziya Akçay
Kırsal Turizm Alanlarının Gastronomik Ürün Haritası: Doğu Akdeniz Örneği
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 1, pp. 26–48
İsmail Erol, Gürkan Akdağ
HATAY İLİNİN GASTRONOMİ TURİZM POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi, vol. 7, no. 1, pp. 95–107
Hilal Öz, Ümit Sormaz, Hatice Ferhan Nizamlıoğlu, Gürkan Akdağ
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2713–2733
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Simge Akyel Aslan
Yeşil Restoran Uygulamalarının Müşterilerin Memnuniyetleri ve Davranışsal Niyetleri Üzerindeki Etkisi: İstanbul İlinde Bir Uygulama
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2237–2255
Melih Hilaloğulları, Gürkan Akdağ, Meral Üzülmez
SURİYELİ SIĞINMACILARIN DEĞİŞEN MUTFAK KÜLTÜRÜ: MERSİN, GAZİANTEP VE KİLİS ÖRNEĞİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), vol. 5, no. 3, pp. 971–986
Yusuf Kara, Gürkan Akdağ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıkları: Üniversitelerde Bir Araştırma
Turizm ve Araştırma Dergisi, vol. 10, no. 1, pp. 31–46
Yılmaz Akgündüz, Gürkan Akdağ, Ezgi Güneş
A comparative analysis on the hedonic consumption and lifestyle of voluntary simplicity behaviors of gastronomy tourists
Journal of multidisciplinary academic tourism, vol. 6, no. 1, pp. 47–60
Gürkan Akdağ, Şule Demir
ÇİFTLİK TURİZMİ UYGULAMALARININ PERMAKÜLTÜR GÖNÜLLÜLERİNİN MOTİVASYONLARINA ETKİSİ
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, vol. 5, no. 2, pp. 359–387
Gürkan Akdağ, Şerife Cicik
ALAKART RESTORAN MENÜLERİNDE BALIK YEMEĞİ TERCİHLERİNE YÖNELİK KARŞILAŞTIRMALI ARAŞTIRMA: MERSİN ÖRNEĞİ
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, vol. 9, no. 4, pp. 915–936
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Simge Akyel
Analysis of Motivations of Foreign Tourists Behind Their Choice of Turkish Cuisine Based on Their Neophobic and Neophilic Tendencies: A Research in Istanbul
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 17, no. 3, pp. 540–552
Meral Üzülmez, Gürkan Akdağ
Seyahat Acentası Çalışanlarının Cam Tavan Sendromu Algılamaları: Ege Bölgesi Seyahat Acentalarında Bir Uygulama1 (Glass Ceiling Syndrome Perceptions of Travel Agency Employees: An Application in the Aegean Region Travel Agencies)
Journal of Business Research - Turk, vol. 12, no. 3, pp. 2540–2654
Gürkan Akdağ, Umut Haydar Üçyıldız
Gastronomi Turizminde Yeni Tur Rotaları: 3 A (Adana-Antep-Antakya) Lezzet Bölgesi Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 8, no. 4, pp. 51–63
Meral Üzülmez, Gürkan Akdağ
İş Yerinde Cinsel Taciz ile İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti İlişkileri: Kadın Mutfak Çalışanları Örneği
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 4, pp. 3842–3854
Hilal Öz, Beril Dönmez, Gürkan Akdağ
Hatay Yayladağı’nda Farklı Bir Lezzet Olarak Lokum: Bir Sözlü Tarih Çalışması
Turizm, Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. 2, pp. 71–78
Gürkan Akdağ, Adem Yetim
Farklı Şarap Destinasyonlarını Ziyaret eden Turistlerin Mukayesesi: Portekiz ve Türkiye Şarap Rotaları
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 8, no. 4, pp. 2785–2801
Seda Oyan, Gürkan Akdağ
Engelli Bireylerin İstihdamına Önyargılar Engel Midir? : Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 8, no. 4, pp. 554–564
Sümeyye Dalagan, Ümit Sormaz, Gürkan Akdağ, Zeynep Çınar
Restoran Seçimi Kriterlerinin Müşteri Sadakatine Etkisi: Mersin’de Bir Araştırma
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 19, no. 4, pp. 1–14
Yılmaz Akgündüz, Gürkan Akdağ, Uğurcan Metin
İpek Yolu Kervansaraylarının Turizme Kazandırılmasına Yönelik Bir Yaklaşım: Konya Örneği
Jass Studies-The Journal of Academic Social Science Studies, vol. , no. 78, pp. 279–294
Gürkan Akdağ, Abdullah Akmaz
Konya’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Perspektifinden Gastronomi ve Gastronomi Turizmi
Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi, vol. 8, no. 1, pp. 40–45
Ümit Sormaz, Mustafa Yılmaz, Gürkan Akdağ
Sokak Lezzetlerinin Gastronomik Değeri: İstanbul Sokak Lezzetleri
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. , no. , pp. 589–601
Şule Demir, Gürkan Akdağ, Ümit Sormaz, Esat Özata
Do tourists' gastronomic experiences differ within the same geographical region? A comparative study of two Mediterranean destinations Turkey and Spain
BRITISH FOOD JOURNAL, vol. 120, no. 1, pp. 158–171
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Motivations for participating in WineTourism Activities- the case of Touristson the ThraceWine Route in Turkey
Revista Tur smo Desenvolvimento, vol. 27, no. 28, pp. 85–87
Gürkan Akdağ, Seda Oyan, Elisabeth Kastenholz
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yeşil Nesil Restoranları İncelenmesi
The Journal Of Academic Social Science Studies, vol. 7, no. Number: 60, pp. 351–368
Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Otantik Yiyeceklere Yönelik Bir İnceleme (A Research on Authentic Foods Within the Scope of Sustainable Gastronomy Tourism)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 5, no. 2, pp. 301–309
Gürkan Akdağ, Meral Üzülmez
The Relationship Between Organizational Commitment and Organizational Cynicism Among Hotel Employees In Southeastern Anatolia Region of Turkey
Eurasian Journal of Business and Management, vol. 4, no. 4, pp. 81–89
Melih Aydın, Gürkan Akdağ
Perceptions of Locals towards Non Mega Sporting Events A Study of XVII Mediterranean Games in Mersin
Revista de Turism-Studii si Cercetari in Turism (Journal of Tourism – Studies and Research in Tourism), vol. 21, no. 1, pp. 9–21
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdülcelil Çakıcı
Perceptions of locals towards non mega sporting events A study of XVII Mediterranean Games in Mersin Turkey
Revista de turism-studii si cercetari in turism, vol. 21, no. 1, pp. 9–21
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelıl Çakıcı, Abdulcelil Çakıcı
What Is Your Favorite Local Food Menu Application of Conjoint Analysis on the Eastern Mediterranean Cuisine of Turkey
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. 3, pp. 25–25
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi İçin Yeni Bir Alternatif: Surf&Turf
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. Special issue 1, pp. 270–281
Gürkan Akdağ, Esat Özata, Ümit Sormaz, Burçin Cevdet Çetinsöz
An Analysis of Surf Turf Experiences of Tourists from Different Nations in Turkey from The Sustainable Gastronomy Tourism Perspective
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 8, no. 15, pp. 164–175
Gürkan Akdağ
Spor Organizasyonlarında Algılanan Hizmet Kalitesi ve Memnuniyet 17 AkdenizOyunlarına Katılan Sporcular Üzerine Bir Araştırma
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Beril Dönmez
Trakya Bağ Rotasını Takip Eden Yerli Turistlerin Şarap Turizmi Deneyimleri
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 3, no. 4, pp. 3–11
Gürkan Akdağ
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Abdulcelil Çakici, Çakıcı Abdulcelil, Sercan Benli
Büyük Spor Organizasyonlarında Hizmet Kalitesi 17 Akdeniz Oyunlarına Katılan Sporcuların Konaklama Hizmetlerine İlişkin Kalite Algısının Memnuniyetlerine Etkisi Perceived Service Quality and Satisfaction at Sport Organizations Case of theAthletes Participating in The 17th Mediterranean Games
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Beril Dönmez, Sercan Benli
Büyük Spor Organizasyonlarında Hizmet Kalitesi 17 Akdeniz Oyunlarına Katılan Sporcuların Konaklama Hizmetlerine İlişkin Kalite Algısının Memnuniyetlerine Etkisi
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Beril Dönmez
İşgörenlerin Kişisel Özelliklerinin Temel Benlik Değerlendirmelerine ve İşten Ayrılma Niyetlerine Etkisi
Yönetim Bilimleri Dergisi, vol. 12, no. 24, pp. 295–318
Yılmaz Akgündüz, Gürkan Akdağ
İşgörenlerin Kişilik Özelliklerinin Temel Benlik Değerlendirmelerine ve İşten Ayrılma Niyetlerine Etkisi
Yönetim Bilimleri Dergisi, vol. 12, no. 24, pp. 295–318
Yılmaz Akgündüz, Gürkan Akdağ
Entelektüel Sermaye ve Örgüt Performansı İlişkisi Akdeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
Nevşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 2, no. 2, pp. 155–176
Osman Avşar Kurgun, Gürkan Akdağ
The Effects of Supply Chain Management Applications on the Performances of Accommodation Establishment Operating in Tourism Industry
TOURISMOS: An International Multidisciplinary Refereed Journal of Tourism, vol. 8, no. 2, pp. 195–214
Kamil Yağcı, Gürkan Akdağ
Assessment of World Tourism From a Geographical Perspective and a Comparative View of Leading Destinations in the Market
Procedia Journal of Social and Behavioral Sciences, vol. 19, no. 1, pp. 216–224
Gürkan Akdağ, Zafer Öter
Turizm İşletmelerinin Gastronomi Festivalleri Ve Mutfak Günleri Etkinliklerine Katılma Durumları
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 7, no. 3, pp. 1737–1752
Ümit Sormaz, Melike Özkan, Gürkan Akdağ, Oya Özkanlı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. 1, pp. 30–41
Elanur Şahin, Gürkan Akdağ, Abdulcelil Çakici, Neslihan Onur
Helal Otelleri Tercih Eden Turistlerin Yiyecek İçecek Hizmetlerinden Beklentileri ve Memnuniyet Düzeyleri
Turizm Akademik Dergisi, vol. 4, no. 1, pp. 81–93
Ümit Sormaz, Neslihan Onur, Mustafa Yılmaz, Eda Güneş, Gürkan Akdağ
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi İçin Yeni Bir Alternatif Surf Turf A New Alternative for Sustainable Gastronomy Tourism Surf Turf
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. Special 1, pp. 270–270
Gürkan Akdağ, Esat Özata, Ümit Sormaz, Burçin Cevdet Çetinsöz
Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Eğilimlerine Etkisi Gaziantep i Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 27, no. 1, pp. 96–110
Selman Bayrakcı, Gürkan Akdağ
İşten Ayrılma Niyeti ve Aşırı Rol Yükünün Otel Çalışanlarının Sosyal Aylaklık Davranışlarına Etkisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 16, no. 4, pp. 515–536
Yılmaz Akgündüz, Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Serdar Sünnetçioğlu
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik 100 Innovations That Tronsformed Tourism
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Çakıcı Abdülcelil, Sercan Benli
Otel Çalışanlarının Sahip Oldukları Kişilik Özellikleri ve İş Performansı İlişkileri: Antalya’da Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otellerde Bir Uygulama
Turizm Akademik Dergisi, vol. 2, no. 1, pp. 1–13
Burçin Cevdet Çetinsöz, Gürkan Akdağ
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik 100 Innovations That Transformed Tourism Anne Mette Hjalager Çeviri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Abdülcelil Çakıcı, Gürkan Akdağ, Sercan Benli
Özel İlgi Turizmi Kapsamında Anamur Mağaraları Bir Turistik Ürün Geliştirme
TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu Dergisi, vol. 1, no. 53, pp. 67–72
Akdağ Gürkan
Edirne İli ve Kültür Turizmi Açısından Sahip Olduğu Miras
TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu Dergisi, vol. 1, no. 51, pp. 62–71
Akdağ Gürkan
Stratejik iş birlikleri: Yiyecek-içecek işletmelerinde bir uygulama
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 17, no. 3, pp. 359–376
Bahar Taner, Gürkan Akdağ
Seyahat Acentası Çalışanlarının Cam Tavan Sendromu Algılamaları: Ege BölgesiSeyahat Acentalarında Bir Uygulama
İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 12, no. 3, pp. 2540–2654
Gürkan Akdağ, Umut Haydar Üçyıldız