SURİYELİ GÖÇMENLERİN TOPLUMSAL ENTEGRASYONUNDA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN ROLÜ: MERSİN ÖRNEĞİ
HAYMA TAHAALKASEM
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Tüketicilerin çevrimiçi yemek siparişi uygulamalarını kullanma niyetleri
SİMGE COŞKUN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Self servis kahve işletmelerinden algılanan müşteri deneyimi değeri ve tekrar ziyaret niyeti: Mersin örneği
FATİH BAYHAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Vegan olmayan tüketicilerin vegan gıda motivasyonlarının tutum ve satın alma niyetlerine etkisi
FATMA YAYLA
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Hatay'da geçiş dönemlerinde yapılan mutfak uygulamaları
ADEM YETİM
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Tüketici etnosentrizmi ve etnik restoran tercih kriterleri arasındaki ilişki
SİMGE AKYEL ASLAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Yeşil restoran uygulamalarının müşterilerin memnuniyetleri ve davranışsal niyetleri üzerindeki etkisi: İstanbul ilinde bir uygulama
MELİH HİLALOĞULLARI
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Geçiş dönemleri perspektifinden Muğla mutfak kültürünün incelenmesi
SERKAN ÇİFTÇİ
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Sığınmacıların değişen mutfak kültürü ve yerel mutfak algısı: Suriyeli sığınmacılar üzerine bir araştırma
YUSUF KARA
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Doğu Akdeniz bölgesindeki kırsal turizm alanlarının gastronomik ürün haritası
İSMAİL EROL
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Festival başarı algısının festival deneyimi, imaj ve sadakate etkisi: Mersin Narenciye Festivali örneği
ENES GÜRHANİ
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
ŞARAP ROTALARININ SAHİP OLDUKLARI NİTELİKLERİN ÜRETİCİLER GÖZÜNDEN KARŞILAŞTIRILMASI: TRAKYA VE URLA BAĞ ROTALARI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
ECE EDİL AKMAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Şarap turistlerine yönelik bir inceleme: Portekiz ve Türkiye şarap rotaları karşılaştırması
SEDA OYAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
İşyerinde cinsel taciz ile iş doyumu ve işten ayrılma niyeti ilişkilerinin otellerde kadın mutfak çalışanları üzerinde incelenmesi
HİLAL ÖZ
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi Ana Bilim Dalı
Gastronomi turistlerinin hedonik tüketim ve gönüllü sade yaşam tarzı davranışlarının karşılaştırmalı analizi
ŞULE DEMİR
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Tatuta çiftliklerindeki uygulamaların permakültür gönüllülerinin motivasyonlarına etkisi
ŞERİFE CİCİK
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Restoran seçimine etki eden faktörlerin müşterilerin sadakatine etkisi: Mersin' de bir araştırma
UĞURCAN METİN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları: Üniversitelerde bir araştırma
EZGİ GÜNEŞ
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Kadın çalışanların cam tavan sendromu algılamaları: Ege Bölgesinde faaliyet gösteren seyahat acentalarında bir araştırma
UMUT HAYDAR ÜÇYILDIZ
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
Alternatif turizm kapsamında şarap turizmi: Kula'yı ziyaret eden şarap turistlerine yönelik bir inceleme.
ABDOULAYE GARBA BAKO
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
Örgütsel bağlılık ve örgütsel sinizm ilişkisi: Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren dört ve beş yıldızlı otel işletmeleri çalışanlarına yönelik bir araştırma
MELİH AYDIN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
Yerel yemek tüketim motivasyonlarının turistlerin tekrar ziyaret niyetlerine etkisi: Gaziantep'i ziyaret eden yerli turistler üzerine bir araştırma
SELMAN BAYRAKCI
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
Yabancı turistlerin Türk mutfağı seçim motivasyonlarının neofobi ve neofili düzeylerine göre incelenmesi: İstanbul'da bir araştırma
MERAL ÜZÜLMEZ
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı