SURİYELİ GÖÇMENLERİN TOPLUMSAL ENTEGRASYONUNDA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN ROLÜ: MERSİN ÖRNEĞİ

HAYMA TAHAALKASEM

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Tüketicilerin çevrimiçi yemek siparişi uygulamalarını kullanma niyetleri

SİMGE COŞKUN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Self servis kahve işletmelerinden algılanan müşteri deneyimi değeri ve tekrar ziyaret niyeti: Mersin örneği

FATİH BAYHAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Vegan olmayan tüketicilerin vegan gıda motivasyonlarının tutum ve satın alma niyetlerine etkisi

FATMA YAYLA

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Hatay'da geçiş dönemlerinde yapılan mutfak uygulamaları

ADEM YETİM

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Tüketici etnosentrizmi ve etnik restoran tercih kriterleri arasındaki ilişki

SİMGE AKYEL ASLAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Yeşil restoran uygulamalarının müşterilerin memnuniyetleri ve davranışsal niyetleri üzerindeki etkisi: İstanbul ilinde bir uygulama

MELİH HİLALOĞULLARI

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Geçiş dönemleri perspektifinden Muğla mutfak kültürünün incelenmesi

SERKAN ÇİFTÇİ

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2021 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Sığınmacıların değişen mutfak kültürü ve yerel mutfak algısı: Suriyeli sığınmacılar üzerine bir araştırma

YUSUF KARA

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2021 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Doğu Akdeniz bölgesindeki kırsal turizm alanlarının gastronomik ürün haritası

İSMAİL EROL

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2020 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Festival başarı algısının festival deneyimi, imaj ve sadakate etkisi: Mersin Narenciye Festivali örneği

ENES GÜRHANİ

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2020 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

ŞARAP ROTALARININ SAHİP OLDUKLARI NİTELİKLERİN ÜRETİCİLER GÖZÜNDEN KARŞILAŞTIRILMASI: TRAKYA VE URLA BAĞ ROTALARI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA

ECE EDİL AKMAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2020 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Şarap turistlerine yönelik bir inceleme: Portekiz ve Türkiye şarap rotaları karşılaştırması

SEDA OYAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

İşyerinde cinsel taciz ile iş doyumu ve işten ayrılma niyeti ilişkilerinin otellerde kadın mutfak çalışanları üzerinde incelenmesi

HİLAL ÖZ

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Gastronomi turistlerinin hedonik tüketim ve gönüllü sade yaşam tarzı davranışlarının karşılaştırmalı analizi

ŞULE DEMİR

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Tatuta çiftliklerindeki uygulamaların permakültür gönüllülerinin motivasyonlarına etkisi

ŞERİFE CİCİK

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Restoran seçimine etki eden faktörlerin müşterilerin sadakatine etkisi: Mersin' de bir araştırma

UĞURCAN METİN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2018 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları: Üniversitelerde bir araştırma

EZGİ GÜNEŞ

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2018 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Kadın çalışanların cam tavan sendromu algılamaları: Ege Bölgesinde faaliyet gösteren seyahat acentalarında bir araştırma

UMUT HAYDAR ÜÇYILDIZ

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı

2017 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Alternatif turizm kapsamında şarap turizmi: Kula'yı ziyaret eden şarap turistlerine yönelik bir inceleme.

ABDOULAYE GARBA BAKO

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı

2016 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Örgütsel bağlılık ve örgütsel sinizm ilişkisi: Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren dört ve beş yıldızlı otel işletmeleri çalışanlarına yönelik bir araştırma

MELİH AYDIN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı

2016 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Yerel yemek tüketim motivasyonlarının turistlerin tekrar ziyaret niyetlerine etkisi: Gaziantep'i ziyaret eden yerli turistler üzerine bir araştırma

SELMAN BAYRAKCI

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı

2014 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Yabancı turistlerin Türk mutfağı seçim motivasyonlarının neofobi ve neofili düzeylerine göre incelenmesi: İstanbul'da bir araştırma

MERAL ÜZÜLMEZ

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı

2018 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Tıpta Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Sanatta Yeterlik tez danışmanlığı bulunamadı!
Diş Hekimliği Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Yan Dal Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Diğer tez danışmanlığı bulunamadı!