Creative cuisine in the mountains: Yörük food culture
International Conference “Mountains: Biodiversity, Landscapes and Cultures” (05.11.2024 - 06.11.2024)
Gürkan Akdağ, Aykut Göktuğ Soylu
Interest Levels of Coffee Shop Employees towards Food Photography: Kyrgyzstan (Bishkek) Example
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - )
Aidai Bolotbekova, Ümit Sormaz, Gürkan Akdağ
İslamiyet Öncesi Türk Destanlarında Yemek Kültürü
EUROASIA International Congress on Scientific Researches and Recent Trends-10 (16.02.2023 - 17.02.2023)
Gürkan Akdağ, Aykut Göktuğ Soylu
Coğrafi İşaretli Yemeklerdeki Baharat Kullanımının İncelenmesi
GANUD-3 International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, May 6-8, 2022 Istanbul Gedik University, Istanbul (06.05.2022 - )
Gürkan Akdağ, Aykut Göktuğ Soylu
YEREL YEMEK ARAYIŞINDA YÖRESEL OT KULLANIMI: CÜCÜ BAĞIRSAĞI
International Anatolian Congress on Medicinal and Aromatic Plants (16.11.2021 - )
Gürkan Akdağ
İşe İlişkin Yeteneklerin Geliştirilmesinde Turizm Yöneticilerinden Beklentiler
THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019)
Sercan Benli, Ozan Güler, Gürkan Akdağ
Hizmet Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi Üzerine Bir Literatür İncelemesi
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (19.04.2019 - 20.04.2019)
Melih Hilaloğulları, Gürkan Akdağ, Aykut Göktuğ Soylu
Gastronomi Turistlerinin Hedonik Tüketim ve Gönüllü Sade Yaşam Tarzı Davranışları
3. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ:İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019)
Şule Demir, Gürkan Akdağ, Esat Özata
Etkinliklere Katılım Motivasyonu ve Sadakat Eğilimi İlişkisinde Etkinlik Aidiyetinin Aracılık Rolü: Bilimsel Eğitim Etkinliği Bağlamında Bir Model Testi
ERASMUS International Academic Research Symposium in Educational and Social Sciences (05.04.2019 - 06.04.2019)
Ozan Güler, Sercan Benli, Gürkan Akdağ
CİNSEL TACİZ İLE İŞ DOYUMU VE İŞTEN AYRILMANİYETİ İLİŞKİLERİ
3. International Mediterranean Symposium (31.10.2019 - 02.11.2019)
Hilal Öz, Gürkan Akdağ
Helal Konseptli Otel İşletmelerini Tercih Eden Turistlerin Seyahat Motivasyonları
2nd INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS (04.04.2019 - 06.04.2019)
Ümit Sormaz, Aybüke Ceyhun Sezgin, Mustafa Aksoy, Gürkan Akdağ
PORTEKİZ VE TÜRKİYE ŞARAP ROTALARI KARŞILAŞTIRMASI
3. International Mediterranean Symposium (31.10.2019 - 02.11.2019)
Seda Oyan, Gürkan Akdağ
Yas Törenlerinde Yemeğin Varlığı: Ölüm Sonrası Yemek Ritüelleri
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (19.04.2019 - 20.04.2019)
Gürkan Akdağ, Ümit Sormaz, Esat Özata
Restoran İşletmelerinde İnovasyona Yönelik Güncel Gelişmeler
ERASMUS International Academic Research Symposium in Educational and Social Sciences (05.04.2019 - 06.04.2019)
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Sercan Benli
Yeni Yiyecek Deneyimleme Korkusuna Yönelik Kavramsal Bir İnceleme
The Second Internatıonal Congress On Future Of Tourısm: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018) (27.09.2018 - 29.09.2018)
Meral Üzülmez, Gürkan Akdağ
Gastropublara Neden Gidilir?
III. Uluslararası, VII. Ulusal Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, (20.04.2018 - 21.04.2018)
Abdulcelil Çakici, Elanur Şahin, Gürkan Akdağ
Agro-Turizm ve Gastronomi İlişkisi: Yenilikçi Bir Turizm Yaklaşımı
‘AVRASYA Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi’2018 (12.07.2018 - 15.07.2018)
Cevat Ercik, Adem Yetim, Gürkan Akdağ, Resul Çelik
Konya’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Perspektifinden Gastronomi ve Gastronomi Turizmi
2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (23.03.2018 - 25.03.2018)
Yılmaz Seçim, Mustafa Yılmaz, Gürkan Akdağ
Gastronomi Turizm Kapsamında Gastronomi Festivalleri: İstanbul Örneği
The Second International Congress On Future Of Tourism: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018) (27.09.2018 - 29.09.2018)
Elanur Şahin, Gürkan Akdağ, Abdulcelil Çakici
Mersin İlinin Gastronomik Değerlerinin Google Trends Üzerinden Gaziantep ve Hatay İlleri ile Karşılaştırmalı Analizi
The Second Internatıonal Congress On Future Of Tourısm: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018) (27.09.2018 - 29.09.2018)
Aykut Göktuğ Soylu, Gürkan Akdağ, Ümit Sormaz, Esat Özata
Tat ve Lezzet Bileşeni Olarak Acı Tadın Sınıflandırılması, Mutfaklarda Bilinçli Olarak Kullanılması: Scovılle Acılık Ölçeği
Cemil Meriç 10. Uluslararası Sosyal Bilimler ve Spor Kongresi (23.11.2018 - 25.11.2018)
Mete Han Üner, Gürkan Akdağ, Adem Yetim, Ufuk Samav, Abdullah Akmaz
Kadın Çalışanların Cam Tavan Sendromu Algılamaları: Ege Bölgesinde Bir Araştırma
I. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu (01.11.2018 - 03.11.2018)
Gürkan Akdağ, Umut Haydar Üçyıldız
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE GIDA ATIKLARINA YÖNELİKUYGULAMALAR
EUROPEAN CONFERENCE ON SCIENCE, ART CULTURE (19.04.2018 - 22.04.2018)
Neslihan Onur, Esat Özata, Ümit Sormaz, Gürkan Akdağ
Bilimsel Etkinlik Katılımcılarının Algıladıkları Performans, Memnuniyet ve Davranışsal Eğilimleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi
4th International Congress of Tourism Management Researches (12.05.2017 - 14.05.2017)
Sercan Benli, Ozan Güler, Ali Dalgıç, Gürkan Akdağ
Sürdürülebilirlik ve Yenilik Açısından Farklı Bir Deneyim: Yenilebilir SuŞişeleri
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability(Futourism 2017) (28.09.2017 - 30.09.2017)
Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ
Motivations for Participating in Wine Tourism Activities: The Case of Tourists on the Thrace Wine Route in Turkey
INVTUR2017 Co-Creating the Future of Tourism (17.05.2017 - 19.05.2017)
Gürkan Akdağ, Seda Oyan, Elisabeth Kastenholz
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Öğrencilerinin Mesleklerineİlişkin Algıları
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017) (28.09.2017 - 30.09.2017)
Gürkan Akdağ, Aykut Göktuğ Soylu, Şule Demir
Gastronomy, from the Point of View of Kitchen Staff-Before, Today and Future: A Qualitative Study
IV. International Tourism,Travel and Leisure Conference (14.07.2017 - 16.07.2017)
Neslihan Onur, Ümit Sormaz, Esat Özata, Gürkan Akdağ
Bilimsel Etkinlik Katılımcılarının Motivasyon Kriterleri ve Demografik Özelliklerine Göre Kümelenmesi
VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (14.04.2017 - 15.04.2017)
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Sercan Benli, Ali Dalgıç
Analysis of The Profiles of Wine Tourists in Portugal and Turkey
Europen Conference on Science, Art Culture (19.10.2017 - 22.10.2017)
Gürkan Akdağ, Seda Oyan
The Relationship between Organizational Commitment and Organizational Cynicism among Hotel Employees in Southeastern Anatolia Region of Turkey
Euro-Asia Forum in Politics, Economics and Business (21.07.2016 - 22.07.2016)
Melih Aydın, Gürkan Akdağ
Gastronomi Turizmi Alanyazınında Yerel Mutfak Araştırmaları Kavramsal Bir İnceleme
1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (22.04.2016 - 23.04.2016)
Gürkan Akdağ, Seda Oyan
Reflection of Sustainable Gastronomy on Menus A Research on the Menus of Fine Dining Restaurants
III. INTERNATIONALCESME-CHIOS HISTORY, CULTURE AND TOURISM SYMPOSIUM (03.11.2016 - 04.11.2016)
Sercan Benli, Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Wine Tourism and an Examination on Wine Tourists Preferences at Kula Destination
II INTERNATIONAL TOURISM AND HOSPITALITYMANAGEMENT CONFERENCE (12.10.2016 - 16.10.2016)
Gürkan Akdağ, Abdoulaye Garba Bako, Kamil Yağcı
Bir Motivasyon Aracı Olarak Gastronomi Hatay ı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonları Yiyecek İçecek Deneyimleri Üzerine Bir Araştırma
1. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi (28.05.2015 - 30.05.2015)
Gürkan Akdağ, Yılmaz Akgündüz, Ozan Güler, Sercan Benli
Bir Seyahat Motivasyon Aracı Olarak Gastronomi Hatay ı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonları Yiyecek İçecek Deneyimleri ve Seyahat Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma
1. Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi (28.05.2015 - 30.05.2015)
Gürkan Akdağ, Yılmaz Akgündüz, Ozan Güler, Sercan Benli, Francisco Florez-Revuelta
Yerli Turistlerin Tatil Sürecinde Sosyal Medya Kullanımı ve Tatil Kararlarına Etkisi
I.Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC) (28.05.2015 - 30.05.2015)
Burçin Cevdet Çetinsöz, Gürkan Akdağ, Ayşe Tuba Ökse, Ahmet Görmüş, Serpil Eroğlu Çelebi, Derya Silibolatlaz Baykara
Turizm ve Çevre İlişkisi Türkiye deki Yeşil Otellerin Gözünden Yeşil Otelcilik Uygulamalarının Getirileri
Türkiye Coğrafyacılar Derneği Uluslararası Kongresi (04.06.2014 - 06.06.2014)
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Osman Demirtaş, Demirtaş Osman, Ali Dalgıç, Cem Yeşilyurt
Tarsus as a New Destination for Belief Tourism Heritage From Different Religions
Religious Tourism and Pilgrimage 6th Expert Conference (19.06.2014 - 22.06.2014)
Gürkan Akdağ, Kamil Yağcı, Melih Aydın
Assessment of World Tourism From a Geographical Perspective and a Comparative View of Leading Destinations in the Market
GEOMED 2010, The 2nd International Geography Symposium (02.06.2010 - 05.06.2010)
Gürkan Akdağ, Zafer Öter
Trakya Bağ Rotasını Ziyaret Eden Turistlerin Görüşlerinin Tripadvisor Üzerinden Analizi
24. Ulusal Turizm Kongresi (19.07.2024 - )
Gürkan Akdağ, Aykut Göktuğ Soylu, Simge Coşkun, Ümit Sormaz
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi" (13.10.2023 - 15.10.2023)
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Neslihan Şimşek
Yeşil Olmak Mı? Yeşil Görünmek Mi? Yeşil Nesil Restoranlarda Algilanan Yeşil Göz Boyama
22. Ulusal Turizm Kongresi, BURDUR. (27.10.2022 - )
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Simge Coşkun
Osmaniye İli Gastronomik Mirası ve Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Araştırma
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (19.04.2019 - 20.04.2019)
Meral Üzülmez, Gürkan Akdağ
Farklı Milletlerden Turistlerin Yiyecek Deneyiminde Yenilik Arayışları: İstanbul Örneği
19. Ulusal Turizm Kongresi (17.10.2018 - 21.10.2018)
Meral Üzülmez, Gürkan Akdağ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALLARINDAYAYINLANAN TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
Gastronomi Kongresi (22.03.2018 - 25.03.2018)
Elanur Şahin, Gürkan Akdağ, Abdulcelil Çakici, Neslihan Onur
SOKAK LEZZETLERİNİN GASTRONOMİK DEĞERİ: İSTANBUL SOKAKLEZZETLERİ
Gastronomi Kongresi (22.03.2018 - 25.03.2018)
Şule Demir, Gürkan Akdağ, Ümit Sormaz, Esat Özata
Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Adana’yı Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma
19. Ulusal Turizm Kongresi (17.10.2018 - 21.10.2018)
Ozan Güler, Elanur Şahin, Gürkan Akdağ
Turistlerin Gastronomi Kavramı ve Gastronomi Turizmine İlişkin Bilgi Düzeyleri: Gaziantep Örneği
18. Ulusal Turizm Kongresi (18.10.2017 - 22.10.2017)
Ümit Sormaz, Gürkan Akdağ, Şule Kaya, Esat Özata
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Otantik Yiyeceklere Yönelik Bir İnceleme
II. Gastronomi Turizmi Kongresi (21.09.2017 - 23.09.2017)
Gürkan Akdağ, Meral Üzülmez
Gastronomi Turizmi ve Gastronomi TuristlerininDeneyimlerine Yönelik Bir İnceleme
Gastronomi Turizmi Kongresi (17.11.2016 - 19.11.2016)
Meral Üzülmez, Esat Özata, Gürkan Akdağ, Ümit Sormaz, Neslihan Onur
Kültürel Miras ve Turizm İlişkisi Sait Faik Abasıyanık Müzesi
1. İstanbul Adaları Sempozyumu (03.10.2013 - 06.10.2013)
Gürkan Akdağ
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi İçin Yeni BirAlternatif Surf Turf
4.Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (17.04.2015 - 17.04.2015)
Gürkan Akdağ, Esat Özata, Ümit Sormaz, Burçin Cevdet Çetinsöz, Çiğdem Dirik
İstanbul da Faaliyet Gösteren Turizm İşletme BelgeliRestoranların Mutfak Uygulamaları
16. Ulusal Turizm Kongresi (12.11.2015 - 15.11.2015)
Gürkan Akdağ, Ümit Sormaz, Esat Özata, Eda Güneş, Mustafa Yılmaz, Yılmaz Seçim
Kariyer Uyum Yetenekleri Turizm Sektörüne Bağlılığı Etkiler Mi Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilere Yönelik Bir Uygulama
15. Ulusal Turizm Kongresi (13.11.2014 - 16.11.2014)
Murat Yeşiltaş, Gürkan Akdağ, Hüseyin Çeken, Mert Gürlek
Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretlerin Önemi Doğu Akdeniz Sınırları İçerisinde Bulunan Coğrafi İşaretli Ürünler
3. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (18.04.2014 - 18.04.2014)
Gürkan Akdağ, Meryem Sezen Kılıç, Sinem Ercan
Kariyer Engellerinin Mutluluk Üzerindeki Etkisinde KariyerMotivasyonunun Rolü Otel İşletmelerinde Kadın İşgörenlerÜzerine Bir Uygulama
15. Ulusal Turizm Kongresi (13.11.2014 - 16.11.2014)
Pelin Kanten, Murat Yeşiltaş, Gürkan Akdağ
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizmde Kariyer Algılamaları Çanakkale Mersin ve Kıbrıs ta Bir Araştırma
3.Doğu Akdeniz Sempozyumu (18.04.2014 - 18.04.2014)
Tülay Güzel, Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Süreyya Şener
Bir Ekoturizm Aktivitesi Olarak Mağara Turizmi Mersin Mağaraları Envanter Çalışması
2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (19.04.2013 - 19.04.2013)
Gürkan Akdağ
Mersin 2013 17 Akdeniz Oyunları Oyunlar Köyü Konaklama Operasyon Süreci
14. Ulusal Turizm Kongresi (05.12.2013 - 08.12.2013)
Alper Duran, Murat Akın, Gürkan Akdağ, Beril Dönmez, Ozan Güler, Sercan Benli
Mersin 2013 XVII Akdeniz Oyunları Oyunlar Köyü Konaklama Operasyon Süreci
14. Ulusal Turizm Kongresi (07.11.2013 - 09.11.2013)
Alper Duran, Murat Akın, Gürkan Akdağ, Beril Dönmez, Ozan Güler, Sercan Benli
Otel Çalışanlarının Sahip Olduğu Kişisel Özelliklerin Örgüt Kültürüne Etkisi Kuşadası nda Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma
12. Ulusal Turizm Kongresi (30.11.2011 - 04.12.2011)
Yılmaz Akgündüz, Beril Dönmez, Gürkan Akdağ
Otel İşletmelerinde Uygulanan Pansiyon Türlerinin Değerlendirilmesi İçmeler Beldesi Marmaris Özelinde Bir İçerik Analizi
12. Ulusal Turizm Kongresi (30.11.2011 - 04.12.2011)
Gürkan Akdağ, Osman Demirtaş, Cem Yeşilyurt
Oligopol Piyasada Faaliyet Gösteren Otel İşletmelerinin Uyguladıkları Rekabet Stratejileri Kuşadası nda Faaliyet Gösteren 4 ve 5 Yıldızlı Oteller Üzerine Bir İnceleme
V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (27.05.2010 - 30.05.2010)
Yılmaz Akgündüz, Gürkan Akdağ
Konaklama İşletmeleri Açısından Animasyon Faaliyetlerinin Önemi ve Kuşadası Otelleri Üzerine Bir İnceleme
V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (27.05.2010 - 30.05.2010)
Gürkan Akdağ, Yılmaz Akgündüz
Turistik Destinasyonların Yaşam Süreleri Turistik Ürün Yaşam Dönemi Modeli ve Kuşadası Örneği
10. Ulusal Turizm Kongresi (21.10.2009 - 24.10.2009)
Yılmaz Akgündüz, Gürkan Akdağ
Arap Turistlerin Tatil İçin Mersin Destinasyonunu Tercih Etme Nedenleri ve Tekrar Ziyaret Etme Düşünceleri Üzerine Bir Araştırma
Mersin Sempozyumu (19.11.2008 - 22.11.2008)
Abdülkadir Çorbacı, Dilek Tetik, Dilek Atçı, Gürkan Akdağ, Nuray Türkoğlu, Nuray Çelik
İşletmeler Arasında Stratejik İş Birlikleri Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama
IV. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (23.04.2008 - 27.04.2008)
Gürkan Akdağ