User profile picture

Doç. Dr. GÜRKAN AKDAĞ



  • Yöksis ID 14068
  • Researcher ID S-9859-2019
  • ORCID ID 0000-0001-9819-9465
  • Scopus ID
  • Scholar ID

Birim

TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği

53

MAKALE

Detay

65

BİLDİRİ

Detay

3

PROJE

Detay

23

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10 Link 2024
HATAY İLİNİN GASTRONOMİ TURİZM POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi, vol. 7, no. 1, pp. 95–107 Link 2023
Kırsal Turizm Alanlarının Gastronomik Ürün Haritası: Doğu Akdeniz Örneği
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 1, pp. 26–48 Link 2023
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2713–2733 Link 2023
SURİYELİ SIĞINMACILARIN DEĞİŞEN MUTFAK KÜLTÜRÜ: MERSİN, GAZİANTEP VE KİLİS ÖRNEĞİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), vol. 5, no. 3, pp. 971–986 Link 2022

Son 5 Bildiri

Gastronomi Turizmi Alanyazınında Yerel Mutfak Araştırmaları Kavramsal Bir İnceleme
1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (22.04.2016 - 23.04.2016)
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Otantik Yiyeceklere Yönelik Bir İnceleme
II. Gastronomi Turizmi Kongresi (21.09.2017 - 23.09.2017)
The Relationship between Organizational Commitment and Organizational Cynicism among Hotel Employees in Southeastern Anatolia Region of Turkey
Euro-Asia Forum in Politics, Economics and Business (21.07.2016 - 22.07.2016)
Motivations for Participating in Wine Tourism Activities: The Case of Tourists on the Thrace Wine Route in Turkey
INVTUR2017 Co-Creating the Future of Tourism (17.05.2017 - 19.05.2017)
Wine Tourism and an Examination on Wine Tourists Preferences at Kula Destination
II INTERNATIONAL TOURISM AND HOSPITALITYMANAGEMENT CONFERENCE (12.10.2016 - 16.10.2016)